Sesiune de informare TimCultura 2024

În vederea pregătirii demarării Programului TimCultura 2024 și pentru o bună desfășurare a procesului de acordarea a finanțărilor nerambursabile pentru proiectele culturale și de tineret, Consiliul Județean Timiș organizează în data de 15.02.2024, ora 09.30 în sala Revoluției a Palatului Administrativ o SESIUNEA DE INFORMARE privind Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret, în județul Timiș, pentru anul 2024, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 3/16.01.2024.

Sunt invitate să participe toate persoanele interesate de elaborarea și implementarea proiectelor cultural-artistice și de tineret, atât din cadrul unităților administrativ teritoriale, ONG-urilor, unităților de învățământ, instituțiilor publice sau private, asociațiilor sau fundațiilor.

Pentru documentare, Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural – artistice și de tineret, în județul Timiș, pentru anul 2024 poate fi consultat la următorul link https://timcultura.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-TIMCULTURA-2024.pdf.

În cadrul acestei activități ne bazăm din nou, pe modul colaborativ, rugându-vă să aveți amabilitatea de a ne confirma prezența, până la data de 14.02.2024, pe adresa de email: cultura@cjtimis.ro.

Previous Lista finală cu punctajele acordate și sumele aprobate pentru proiectele culturale depuse în cadrul programului „Tim cultura 2023 – programul de finanțări pentru cultură și tineret” pe anul 2023

Leave Your Comment

Toate drepturile aparţin Consiliului Judeţean Timiş © 2021. Site dezvoltat de Biroul de telecomunicații și transformare digitală din cadrul CJ Timiș